Hemmeligheter Om Kommersielle Eiendommer

Hemmeligheter Om Kommersielle Eiendommer

Måter å Gjøre Det Enklere å Kjøpe Og Selge Næringseiendommer

Å kjøpe et stykke næringseiendom er en investering som bør vurderes nøye før du signerer på de stiplede linjene. Det er flere ting som bør gjøres før du blir involvert i dette markedet. Følgende artikkel inneholder noen av tingene du bør vurdere før du blir involvert i markedet.

Byplanlegging med blandet bruk er en eiendomsutviklingsstrategi som kan øke verdien av en eiendom betraktelig. En eiendom som ligger i et nabolag planlagt for blandet bruk vil ha butikker, tjenester og offentlige prosjekter som ligger i nærheten. I en utvikling med blandet bruk tas det mange skritt for å forbedre nabolagets lokale karakter og redusere beboernes avhengighet av biler. Et hjem i et slikt nabolag kan være verdifullt – og hyggelig å bo i!

Kontroller at alle detaljer er ferdigstilt. Etter at du har signert en eiendomskontrakt, må du holde kontakten med utlåner og eiendomsmegler. En god eiendomsmegler vil gå gjennom alt du trenger å ha på plass før oppgjøret. Forsikre deg om at du har riktig forsikring og har funnet ut om eiendomsskatten din vil bli inkludert i boliglånsbetalingen, eller deg hvis du trenger å betale den separat.

Før du investerer i næringseiendom, må du snakke med nåværende bedriftsledere eller eiere som leier fra stedet og ut for salg. Still spørsmål til dem som om de skal fornye en leieavtale, hvis de har et godt forretningsklientell og spørsmål om nabolaget generelt. Dette vil gi deg et godt syn på potensiell fortjeneste i å eie næringseiendom.

Hvis du kommer i kontakt med en person som representerer en eiendom som du har øye på, må du spørre dem hva deres del er i denne ligningen. Det er viktig at du vet dette fordi du må gjøre alt du kan for å beskytte dine personlige interesser.

Hvis du vurderer å investere i eiendom, bør du kjøpe så mange enheter som mulig. Du kommer til å trenge en slags finansiering uansett, så hvorfor ikke låne så mye som mulig? Du vil få mer penger fra investeringen din, og når du kjøper mange enheter sammen, går prisen på en enkelt enhet ned.

Forhold til långivere og investorer er alltid viktig, men likevel dobbelt viktig når man prøver å kjøpe kommersielle investeringer. Du trenger oftere enn ikke å få og jobbe med partnere som nary en gjennomsnittlig person har råd til en million pluss investering på egen hånd. Relasjoner og nettverk er like viktige for å finne kommersielle investeringseiendommer, da de vanligvis ikke er oppført på den måten boligeiendommer vil være.

Før du setter din eiendom på markedet eller ser på å kjøpe en ny tomt, må du sørge for at du har konsultert med FHFA. Dette vil bidra til å gi deg en generell ide om verdien av eiendommen fra en upartisk organisasjon. Husk imidlertid at denne verdien er bestemt, men bør bare brukes som en retningslinje.

Nå som du har en god del informasjon om kjøp av næringseiendom, kan du ta en utdannet beslutning om det er noe du vil dra nytte av eller ikke. Husk hver av disse tingene når du vurderer å investere i alle typer næringseiendom.

Lønnsom Info Om Næringseiendom